WAT JE ZOAL MOET WETEN


Kloar veur?

Het aftellen is begonnen. Aanstaande zondag 26 juni om klokslag zeven uur in de ochtend starten de eerste deelnemers aan de achtste Deterink Dom Verdan Loop in Reutum. Bekijk hieronder hoe laat je wordt verwacht aan de start en alle praktische informatie.

Starttijden

07:00 uur: Kamphuis 10 kilometer
09:00 uur: Stegginkinfra 5 kilometer
10:00 uur: Schildersbedrijf Deterink 21,1 kilometer
10:05 uur: Steggink 2 kilometer (10-12 jaar)
10:20 uur: Steggink 1 kilometer (7-9 jaar)
10:35 uur: Steggink 500 meter (5-6 jaar)
10:50 uur: Steggink 500 meter (2-4 jaar)

Bekijk alle afstanden!

Start & Finish

De start en de finish zullen ook dit jaar plaatsvinden bij 'Het Kuierplein' bij de R.K. kerk van Reutum.

Automatische incasso

Het klopt dat er nog geen geld van je rekening is afgeschreven. Het geldbedrag wordt na het evenement middels automatische incasso afgeschreven.

Startnummer ophalen

Je kunt je startnummer ophalen buiten bij het Kulturhus aan de Kerkstraat 77 in Reutum. De startnummers zijn tot een kwartier voor aanvang van de start van je afstand op te halen.

Je startnummer kun je ophalen op vertoon van de de QR-code uit de automatisch gegenereerde e-mailbevestiging (staat onderaan de mail). Print de QR-code uit en/of toon deze met behulp van je smartphone.

Tip: Het scannen van de QR code gaat het beste wanneer je helderheid van je scherm volledig aan staat.

E-mailbevestiging

Kun je de automatisch gegenereerde e-mailbevestiging niet terug vinden? Zoek dan op: 'Bevestiging inschrijving Deterink Dom Verdan Loop'. Twijfel je of je je wel goed hebt ingeschreven of heb je de e-mailbevestiging niet ontvangen? Bekijk hier de deelnemerslijst. We kunnen je ook op 'naam' zoeken, onze voorkeur heeft echter de QR-code i.v.m. de doorloop van de uitgifte van de startnummers.

Je kunt ook een kijkje nemen bij de deelnemerslijst als je wil weten wie je tegen kunt komen tijdens het ontbijtbuffet! ;-)

Dom Verdan hardloopshirt ophalen

Wanneer je een hardloopshirt of tanktop hebt besteld, kun je deze voor of na de loop ophalen bij de t-shirt kroam bij het Kulturhus.

Dom Verdan hardloopshirt bestellen

Heb je geen shirt besteld, maar wil je wel graag een officieel Dom Verdan hardloopshirt? Aangezien de shirts niet ter plekke gedrukt/aangeboden worden, kun je zondag alleen een shirt bestellen. Shirt wordt vervolgens thuisgestuurd. Kosten voor een shirt en verzending zijn € 25,00. LET OP! Alleen contant betalen mogelijk!

Geen na-inschrijving

Er kan géén gebruik worden gemaakt van de na-inschrijving.

Douchegelegenheid

Bij de gymzaal in Reutum aan de Brinkstraat 6 zijn kleed- en douchegelegenheid aanwezig. Deze locatie is 200 meter verwijderd van de Start en de Finish. Het gebruik van de kleedkamers is geheel op eigen risico.

Gebruik van toiletten

Het is mogelijk om voor en na de loop gebruik te maken van de toiletten bij Bays aan de Kerkstraat 78, naast het Kuierplein. De toiletten zijn te bereiken via de ingang van Bays Cafetaria.

Stallen fietsen

Bij de gymzaal in Reutum aan de Brinkstraat 6 is een overkapping waar je je fiets kunt stallen.

Parkeren

Wij vragen je zoveel mogelijk te carpoolen of kom met de fiets of lopend, zodat het aantal auto's minimaal is. Volg voor het parkeren de parkeerborden en de aanwijzingen van de verkeersregelaars! Er worden een aantal wegen afgesloten voor de Deterink Dom Verdan Loop. Houdt rekening met een kwartier lopen vanaf de parkeerplaatsen naar de Start & Finish.

Afkoel'n
Aangezien de weervoorspellingen positief zijn, hebben we voor alle kinderen die deelnemen aan de Steggink Kidsrun een verrassing. Ieder kind krijgt bij het ophalen van zijn/haar startnummer een tegoedbon voor een verfrissend schep-ijs, verkrijgbaar bij Bays Cafetaria.

Wie komt je aanmoedigen?

Ook toeschouwers zijn welkom tijdens de Deterink Dom Verdan Loop!

Eigen risico

Deelname aan de Deterink Dom Verdan Loop geschiedt geheel op eigen risico. Reglement en algemene voorwaarden zijn hier te lezen en van toepassing.

De afstanden lopen over de openbare weg waarbij gedeelten nog steeds toegankelijk zijn voor overig verkeer. Hier zijn verkeersregels van toepassing, houdt hier rekening mee!

Noodnummer

Er is een mobiel noodnummer beschikbaar voor calamiteiten (06 24 24 51 12). Wij verzoeken je dit nummer niet voor overige vragen / opmerkingen te gebruiken. Voor overige vragen mail naar info@domverdan.nl.

WANDEL IE MET?
De wandelaars kunnen dit jaar tijdens de Zuivelhoeve 10 km Wandeltocht ook genieten van de Kamphuis 10 KM (hardlooproute). Deelnemers kunnen vanaf 07:05 tot 08:30 uur hun deelnamebewijs ophalen en starten met hun wandeling. Er is geen wedstrijdelement aan verbonden. Heb je je nog niet ingeschreven, maar wil je wel meewandelen? Meld je voor de na-inschrijving ook bij het Kulturhus Reutum tussen 07:05 en 08:30 uur. Kosten na-inschrijving: € 10,00.

LET OP! Aangezien de Kamphuis 10KM is aangeduid met routepijlen kun je deze volgen. Neem bij het halen van je deelnamebewijs wél een routebeschrijving mee (mocht er onderweg een bordje missen;-)). Je kunt de route ook op de website vinden.

Hoofdsponsor
Team Deterink wenst iedereen veel succes met de voorbereidingen op de Dom Verdan Loop 2022.

LEUK WEETJE! Team Deterink staat ook dit jaar klaar met koffie en thee voor hardlopers en publiek.

WAT WO'J WETT'N?
Mocht je tijdens het evenement nog vragen hebben, spreek dan iemand van de organisatie aan met 'WAT WO'J WETT'N' kleding. Mocht je na het lezen van deze mail nog vragen hebben mail dan naar info@domverdan.nl.