Laatste kans om je in te schrijven voor alweer de 9e editie


Op zondag 25 juni kunnen hardlopers en wandelaars zich weer verheugenop de jaarlijkse Dom Verdan Loop. Het evenement, dat zijn 9e editie beleeft, staatbekend om de vroege start, de prachtige glooiende routes tussen Reutum en Vasse,en het heerlijke ontbijtbuffet.

Een breed aanbod aan afstanden

De Dom Verdan Loop biedt zowel hardlopers als wandelaars diverse afstanden om aan deelte nemen. Hardlopers kunnen kiezen uit de Rusttheater 5 km, Kamphuis 10 km enSchildersbedrijf Deterink halve marathon. Alle routes voeren door het glooiende landschaptussen Reutum en Vasse. Ook kinderen kunnen deelnemen aan de Bouwbedrijf StegginkKidsrun en maken kans op mooie bekers.

Nieuwe starttijd voor de Halve Marathon

Een belangrijke verandering dit jaar is de starttijd van de Halve Marathon. Ilse ter Haar,voorzitter van het evenement, licht toe: "Dit jaar start de Halve Marathon om 08:30 uur!Voorheen begon de halve marathon om 10:00 uur. Met deze aanpassing kunnen dehardlopers tijdens de wedstrijd genieten van een koelere temperatuur en aansluiten genieten van het ontbijtbuffet op een bruisend 'Kuierplein'! De starttijden van de Kids Runverschuiven ook iets door deze wijziging."

Deterink Financieel Advies al 5 edities hoofdsponsor

Deterink Financieel Advies is sinds 2017 de trotse hoofdsponsor van de Dom Verdan Loop."Voor ons is het van groot belang dat mensen in beweging blijven," aldus Jean PaulDeterink, eigenaar van Deterink Financieel Advies. "Dit evenement biedt ons de mogelijkheidom daaraan bij te dragen." Helaas kon de Dom Verdan Loop in 2020 en 2021 nietplaatsvinden vanwege de Covid-19-pandemie.

Ilse ter Haar: “Met trots kunnen we mededelen dat Deterink Financieel Advies al 5 edities degewaardeerde hoofdsponsor is van de Dom Verdan Loop. We zijn enorm dankbaar voor hunsteun en betrokkenheid bij het evenement. Als organisatie waarderen we de langdurigesamenwerking met Deterink Financieel Advies, die ons in staat stelt om elk jaar weer eenevenement neer te zetten zowel deelnemers als toeschouwers van kunnen genieten.”

Ontbijtbuffet op 'Het Kuierplein'

Naast het vroege aanvangsuur biedt de Dom Verdan Loop nog een uniek aspect dat in eengrote behoefte voorziet: het uitgebreide ontbijtbuffet op 'Het Kuierplein'. Bij inschrijving vooréén van de afstanden heb je recht op deelname aan het 'lopend' ontbijtbuffet. Na hetvoltooien van je sportieve prestatie is dit de perfecte gelegenheid om nog even gezellig na tepraten met 'oude bekenden' of met degene met wie je zojuist de finish bent gepasseerd. Alshoofdsponsor zal Deterink Financieel Advies zowel de deelnemers als toeschouwersvoorzien van een smakelijk bakje koffie tijdens het ontbijtbuffet.

WILD bijzonder vissen afstandsponsor van de Dom Verdan Wandeltocht

Dit jaar wordt de Dom Verdan Wandeltocht gesponsord door WILD bijzonder vissen. Er is ditjaar weer een prachtige wandelroute van ongeveer tien kilometer uitgezet in hetschilderachtige buitengebied van Reutum. Deelnemers kunnen tussen 07:05 uur en 08:30uur hun deelnamebewijs ophalen en/of ter plaatse inschrijven bij het Kultuurhoes Reutum enstarten met de wandeling. Met deelnamebewijs geeft tevens toegang tot het Dom Verdanontbijtbuffet. Een speciale verrassing dit jaar is dat de pauzepost plaatsvindt bij het viswatervan WILD bijzonder vissen.

Inschrijving geopend tot en met 11 juni

Ben jij een fanatieke hardloper of een enthousiaste wandelaar op zoek naar een uniekeervaring? Schrijf je dan nu in voor de Dom Verdan Loop 2023! Deelname aan de DomVerdan Loop is alleen mogelijk via voorinschrijving en van de voorinschrijving kan gebruikworden gemaakt tot en met zondag 11 juni. Wandelaars kunnen ook ter plaatsegebruikmaken van na-inschrijving en zich melden bij het Kultuurhoes Reutum tussen 07:05uur en 08:30 uur.

Vroege start!

Kamphuis 10 km – starttijd: 07:00
Schildersbedrijf Deterink 21,1 km – starttijd: 08:30
Het Rusttheater 5 km – starttijd: 09:00
Tussen 11:05 en 12:00 – start afstanden Bouwbedrijf Steggink KidsrunWild bijzonder vissen 10 km wandelen - start tussen 07:05 en 8:30

Startnummers zijn uiterlijk een kwartier voor de starttijd op te halen buiten bij het KultuurhoesReutum aan de Kerkstraat 77 in Reutum. Na de inspanning staat er voor alle deelnemerseen ontbijtbuffet klaar!