Bouwbedrijf Steggink Kids Run

Voor de kinderen is er de Steggink Kids Run waaraan kinderen tot 12 jaar GRATIS aan mee kunnen doen en waarbij er hele mooie bekers te winnen zijn. Loop op zondag 23 juni 2024 de Steggink Kids Run, van 2 km (4 rondjes), 1 km (2 rondjes) en 500 m (1 rondje) dwars door het pittoreske Reutum.


Met het pand nagenoeg op de startstreep van de Dom Verdan Loop is het bijna onvermijdelijk dat Bouwbedrijf Steggink onderdeel is van de Dom Verdan Loop. Dit jaar wederom afstandssponsor van de Kids Run!
steggink kids run
kids run route

Ophalen startnummer en -tijden

Je kunt je startnummer ophalen buiten bij het Kultuurhoes Reutum aan de Kerkstraat 77 in Reutum. De startnummers zijn tot een kwartier voor aanvang van de start van je afstand op te halen.

* De organisatie van de Dom Verdan Loop heeft er voor gekozen dat er alleen nog maar mee gedaan kan worden op basis van voor-inschrijving. Van de voor-inschrijving kan gebruik worden gemaakt tot en met 9 juni 2024 of wanneer het maximum aantal deelnemers wordt bereikt.

Starttijden
11:00 uur: 2 kilometer (10-12 jaar)
11:15 uur: 1 kilometer (7-9 jaar)
11:25 uur: 500 meter (5-6 jaar)
11:35 uur: 500 meter (2-4 jaar)
Let op: de starttijden van de Kids Run zijn bij benadering en zullen direct na elkaar plaatsvinden. Het is belangrijk om goed te luisteren naar de omroeper voor het exacte startmoment.

Inschrijfgeld
GRATIS

Het inschrijfgeld is inclusief:
- een startnummer met geïntegreerde tijd chip
- een speciale Dom Verdan herinneringsmedaille
- uitslag op www.domverdan.nl
- ranja na de finish
- Dom Verdan Ontbijtbuffet

Dom Verdan kidsshirt 2023!

Voor de kinderen is er een rood Dom Verdan kidsshirt verkrijgbaar voor € 15,00. Op de achterzijde staat DOM VERDAN!