Wat je allemaal moet weten over de Dom Verdan Loop 2024

Paashaas bij finishlijn

Inschrijfkosten
Schildersbedrijf Deterink Halve Marathon: € 20,00
Kamphuis 10 KM: € 17,50
Rusttheater 5 KM: € 15,00
Steggink Kids Run: € 0,00
Dom Verdan Wandelen (voor-inschrijving): € 8,50

Starttijden
07:00 uur: 10 kilometer
08:30 uur: 21,1 kilometer
08:45 uur: 5 kilometer
11:00 uur: 2 kilometer (10-12 jaar)
11:15 uur: 1 kilometer (7-9 jaar)
11:25 uur: 500 meter (5-6 jaar)
11:35 uur: 500 meter (2-4 jaar)

Let op: De starttijden van de Kids Run zullen direct na elkaar plaatsvinden. Het is belangrijk om goed te luisteren naar de omroeper voor het exacte startmoment.

Informatie voor deelnemers

Start en finish
De start en de finish zullen ook dit jaar plaatsvinden bij 'Het Kuierplein' bij de R.K. kerk van Reutum.

Douchegelegenheid
Bij de gymzaal in Reutum aan de Brinkstraat 6 zijn kleed- en douchegelegenheid aanwezig. Deze locatie is 200 meter verwijderd van de Start en de Finish.

Wandelen
Voor de wandelaars wordt er een nieuwe route van +/- 10 km uitgezet in het prachtige buitengebied van Reutum. Deelnemers kunnen vanaf 07:05 tot 08:30 uur starten met hun wandeling. Er is geen wedstrijdelement aan verbonden.

Voor-inschrijving
De organisatie van de Dom Verdan Loop heeft er voor gekozen dat er alleen nog maar mee gedaan kan worden op basis van voor-inschrijving (met uitzondering tot het Dom Verdan Wandelen). Van de voor-inschrijving kan gebruik worden gemaakt tot en met 9 juni 2024 of wanneer het maximum aantal deelnemers wordt bereikt.

Plattegrond routes

Meedoen aan de
Dom Verdan Loop?

Ophalen startnummer

Je kunt je startnummer ophalen buiten bij het Kulturhus aan de Kerkstraat 77 in Reutum. De startnummers zijn één uur voor en tot een kwartier voor aanvang van de start van je afstand op te halen.

Je startnummer kun je ophalen op vertoon van de de QR-code uit de automatisch gegenereerde e-mailbevestiging (staat onderaan de mail). Print de QR-code uit en/of toon deze met behulp van je smartphone.


Tip: Het scannen van de QR code gaat het beste wanneer je helderheid van je scherm volledig aan staat.

E-mailbevestiging
Kun je de automatisch gegenereerde e-mailbevestiging niet terug vinden? Zoek dan op: 'Bevestiging inschrijving Deterink Dom Verdan Loop'. Twijfel je of je je wel goed hebt ingeschreven of heb je de e-mailbevestiging niet ontvangen? Bekijk hier de deelnemerslijst. (Klik op de afstand en zie de gehele deelnemerslijst). We kunnen je ook op 'naam' zoeken, onze voorkeur heeft echter de QR-code i.v.m. de doorloop van de uitgifte van de startnummers.

Man en vrouw hand in hand juichend
hardlopers aan het lunchen

Ontbijtbuffet

Het unieke van de Dom Verdan Loop is niet alleen het vroege aanvangsuur. Want naast het vroege aanvangsuur, blijkt ook het uitgebreide ontbijtbuffet op 'Het Kuierplein' in een behoefte te voorzien.

Bij inschrijving voor één van de afstanden heb je recht op deelname aan het 'lopend' ontbijtbuffet. Na afloop van je sportieve prestatie nog even nakeuvelen met 'oude bekenden' of met degene met wie je zojuist de finish bent gepasseerd.

Kopje koffie?
Tijdens het ontbijtbuffet zal Deterink, als hoofdsponsor, zowel deelnemer als toeschouwer van een lekker bakje koffie voorzien.

Afval scheiden en plastic toeslag
We vragen extra aandacht voor het scheiden van afval en willen iedereen aanmoedigen hieraan mee te werken. Er zullen afvalscheidingsstations aanwezig zijn, waar alle bekers apart worden verzameld vanwege de nieuwe regelgeving rondom wegwerpbekers. Met de verhoging van de inschrijfkosten hebben we ook rekening gehouden met de 'plastic toeslag'.

23 juni 2024

Weiland