Header nieuws

Dom Verdan nieuws

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de Dom Verdan Loop. Volg ons via TwitterFacebook en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

3e editie Dom Verdan Loop in zomerse sferen

Zondag 28 juni jl., klokslag zeven uur. In de ochtend … De start van de 10 km hardloopwedstrijd tijdens de derde editie van de Dom Verdan Loop in Reutum. Het was het begin van dit ongekend druk bezochte en perfect verlopen wandel- en hardloopevenement dat voor de derde keer in successie werd georganiseerd. Wat ooit begon als een wilde gok, het organiseren van een loopevenement waarbij de eerste afstand reeds om zeven uur in de ochtend zou vertrekken, blijkt een schot in de roos.

Derde editie Dom Verdan Loop

Met in totaal meer dan 650 deelnemers werd de vooraf als “magische grens” van 500 deelnemers ruimschoots overschreden. Frank Frieling, namens de uitermate tevreden organisatie: “deze derde editie gaat de boeken in als de beste tot nu toe. Het weer, de enthousiaste deelnemers, de belangeloze medewerking van vele vrijwilligers, de fantastisch mooie routes, het ontbijtbuffet, maar bovenal de vele complimenten die we na afloop van de deelnemers mochten ontvangen, maakten van deze derde editie een evenement waar we alleen maar met gepaste trots op kunnen terugkijken. Je beelt je vantevoren in hoe het ideaalplaatje er uit ziet. Dat ideaalplaatje kwam op deze zondagmorgen geheel uit”, aldus een opgetogen Frank Frieling.

Dat tevreden gevoel werd ongetwijfeld gevoed door het tot de laatste plaats gevulde Kuierplein met deelnemers die onder het genot van de ingrediënten uit het rijk gevulde ontbijtbuffet na afloop van hun afstand de ervaringen met elkaar uitwisselden. Om daar aan toe te voegen een scala aan sportieve successen. Diverse persoonlijke records werden tijdens deze derde editie van de Dom Verdan Loop verbroken en ook de meeste parcoursrecords gingen aan gruzelementen.

Op naar de vierde editie, de laatste zondag van de maand juni, zondag 26 juni 2016.